top of page

Landsbysamarbejde i pressenDen 20. maj blev der inviteret til borgermødet for at snakke om landsbysamarbejde.


Tilbage i den 24. maj afholdte vi et borgermøde i Dannemare Forsamlingshus, hvor vi løftede sløret for samarbejdet, hvad det skulle bestå af, et smugkig til den nye hjemmeside, samt udpege medlemmer til styregruppen.


Det lykkedes med at samlet ildsjæle som skal være med til at kickstarte samarbejdet op blandt foreningerne i postnummer 4983.

Vi skal have gang i foreningsliv og aktivitet i vores område. Vigtigere er det at synliggøre og dele de gode fællesskab og historier, siger Finn Andersen, brugsuddeler i Dannemare Dagli'Brugsen.

Til mødet var journalister fra både Ugeavisen og Folketidende, som fulgte op med en fin artikel omkring vores initiativ.


En af de store højdepunkter er den fælles aktivitetskalender, som findes på hjemmesiden. Her samler vi på alle lokale begivenheder og arrangementer til en overskuelig visning, uden at man skal være på de sociale medier. Derudover vil vi også lægge flyers op i Rudbjerghallen, Brugsen og ved opslagstavlen ved Forsamlingshuset til dem som ikke er så aktiv på de digitale medier.


Vi fortsætter indsatsen om at styrke de foreningsliv i postnummer 4983 og støtte dem i de initiativer de nu kommer med. Vi håber også at brede opbakning blandt borgerne så de også kan være endnu mere aktiv i vores landsbyer.

Comentários


bottom of page