top of page

Djämes Braun underholder med musik under Børnenes Dag den 13.08
Det bliver en brag af en fest, når Djämes Braun spiller for publikum til Børnenes Dag, som afholdes i Dannemare Bypark, lørdag den 13. august kl. 11-17.


Efter to års pause grundet corona er der igen fest i Dannemare Bypark for børn i alle aldre. Begivenheden markerer tidspunktet på året hvor alle er tilbage fra ferien, høsten er (måske i hus) og alle er kommet tilbage til deres rutiner.


Det har været en stor succes de forrige år, og begivenheden er kommet for at blive.

Vi har set frem til denne dag og vi er i fuld gang med planlægning. I den forbindelse er vi rigtige glade for at kunne afsløre, at Djämes Braun kommer til at headline vores fest og underholder alle gæster, siger Anne Pedersen, formand for Dannemare & Omegns Bylaug.

Djämes Braun oplevede det store gennembrud i 2015, hvor de udgav debutalbummet "Modgift", der indeholdt intet mindre end ni guld- og platincertificerede hits såsom "Kvinder Og Kanoner", "Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge", "Traktor", "Farlig Tiger", "Duft Af Ba-Cone", "Ejer Det", "Dumt På Dig (Part II)", "Inficeret" og "Fugle".*


Der er fri entré

Det er gratis at være med til Børnenes Dag, med både musik og underholdning. Der serveres pølser, sodavand, candyfloss, mm. til den rigtige hyggelig dag.FØLG MED BEGIVENHEDEN PÅ FACEBOOK


* Ugeavisen.dk, 2017

bottom of page